Aziatische Runderstoof

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 30-07-2015
  • Aziatische Runderstoof

    Aziatische Runderstoof

    Aziatische Runderstoof

  • Aziatische Runderstoof

    Aziatische Runderstoof

    Aziatische Runderstoof

  • Aziatische Runderstoof

    Aziatische Runderstoof

    Aziatische Runderstoof

Ideaal voor bij een Aziatische rijsttafel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g runderstoofvlees, in blokjes
250 ml rode wijn
100 ml lichte sojasaus
1 t donker sojasaus
50 ml oestersaus
2 e vissaus
50 ml balsamicoazijn
1 e bruine suiker
1 t vijfkruidenpoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bak het rundvlees aan in een braadpan met wat olie en boter en doen in stoofpan.
2. Blus braadvet af met de rode wijn, 2 soorten sojasaus, oestersaus, vissaus, balsamico, bruine suiker en het vijfkruidenpoeder en voeg bij het vlees.
3. Leg het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 2 uur langzaam gaar worden en tot een dikke saus ontstaan.

Bron

kikkoman idee

Laatste reacties

5678dommel avatar
5678dommel 04-08-2015

ik ga het recept van je heel gauw maken ik schrijf je hoe wij het vonden

pwiggers avatar
pwiggers 31-07-2015

Neem dit lekkere vleesrecept van je mee Deon. Grt.Petra

AnHealthy avatar
AnHealthy 31-07-2015

Heerlijk! heb dit recept gister gemaakt!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten