1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Fidelini met zalm

Fidelini met zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-07-2015

Ingrediënten 4 personen


1 fijngehakt sjalotje
1 teentje knoflook, geperst
30 gr boter
3 ontvelde en ontpitte klein gesneden tomaten
2 eetlepels cognac
2 eetlepels witte wijn
zout
peper
400 ml slagroom
175 gr gerookte zalm, in reepjes
blaadjes van een half bosje waterkers
wat citroensap
eventueel Parmezaanse kaas



Pasta met zalm, altijd goed

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sjalotje en knoflook in de boter glazig fruiten.
De tomaten toevoegen en 5 minute smoren.
Cognac, wijn, zout, peper en room erbij doen. Onder voortduren roeren 5 minuten laten koken.
De gerookte zalm en de waterkers in de hete saus doen.
Intussen de fidelini in ruim water met zout 'al dente' koken.
Goed mengen met de saus.
Eventueel Parmezaanse kaas erover.

Serveertip

Kan natuurlijk ook met andere pasta.

Bron

Uit een oud kookboek



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gabrielle_haring


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gabrielle_haring
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top