Courgette Met Varkensvlees

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-06-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr courgette,500 gr champignons,500gr fricandeau,200gr magere spekblokjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de fricandeau in hele dunne plakjes
de courgette en de champignons ook in plakjes snijden

Bereidingswijze

Bak de spekjes uit in een klein stukje boter,doe er de frikandeau bij met peper en wat zout dit flink roerbakken
Als het vlees lekker bruin is de courgette en de champinons erbij doen en goed omroeren
deksel op de pan en nog 20 min laten pruttelen als de courgette geslonken is dan kan er gesmuld worden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten