1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Couscous
  6. Kalkoenschnitzel met abrikozen en couscous

Kalkoenschnitzel met abrikozen en couscous

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-07-2015

Ingrediënten 4 personen


240 gr couscous ongekookt
300 ml bouillon, kip
520 gr kalkoen, rauw
1 koffielepel kerriepoeder
40gr roomboter halfvol
250 f abrikozen uit blik op Eigen sap
40g walnoten
2 eetlepels peterselie
peper
zout



Lekker weight watchers recept 14 propoints

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de kalkoenlapjes met peper, zout en kerriepoeder. Verhit de boter en bak het vlees in 10 minute rondom bruin. Haal uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking in 300 ml bouillon. Giet de abrikozen af en bewaar het sap. Snijd de abrizkozen in stukjes en schep ze door het braadvet van de kalkoen. warm op en voeg eventueel een beetje sap toe. Serveer de kalkoen met de couscous en de warme abrikozen. bestrooi het gerecht met de fijngehakte walnoten en peterselie.

Serveertip

In plaats van kalkoen kun je ook kipfilet, een varkenfiletlapje of visfilet gebruiken.

Bron

Weight watchers



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gabrielle_haring


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gabrielle_haring
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top