Cantharellensaus met groene asperges of lamsoor

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

...

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
200 gr. cantharellen
1 sjalotje
300 gr. tagliatelle
100 ml. groentebouillon
100 ml. kookroom
1/2 bosje lente-ui
1 bosje groene asperges (of lamsoor)
50 gr. parmezaanse kaas garneer
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Borstel cantharellen en snijd in reepjes
Schil asperges en snijd in stukjes 1 cm
Snij lenteui in stukjes van 2 cm.
Kook de pasta

Bereidingswijze

Fruit chalotje en cantharellen
Voeg asperge stukjes toe en fruit 2 min. mee
Blus af met bouillon/kookroom en laat indikken tot sausdikte
Voeg lenteui toe en omaak op smaak met peper en zout
Meng de saus door de pasta en garneer met Parma

Bron

AH

Serveertip

Lekker met brood en groene salade

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jpponline69 avatar

Doorsturen

Home Recepten