Cantharellensaus met groene asperges of lamsoor
- Europees, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
...
Ingrediënten 4 recipe.people
200 gr. cantharellen1 sjalotje
300 gr. tagliatelle
100 ml. groentebouillon
100 ml. kookroom
1/2 bosje lente-ui
1 bosje groene asperges (of lamsoor)
50 gr. parmezaanse kaas garneer
Benodigdheden
Borstel cantharellen en snijd in reepjesSchil asperges en snijd in stukjes 1 cm
Snij lenteui in stukjes van 2 cm.
Kook de pasta
Bereidingswijze
Fruit chalotje en cantharellen
Voeg asperge stukjes toe en fruit 2 min. mee
Blus af met bouillon/kookroom en laat indikken tot sausdikte
Voeg lenteui toe en omaak op smaak met peper en zout
Meng de saus door de pasta en garneer met Parma
Bron
AH
Serveertip
Lekker met brood en groene salade