Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

  • Amerikaans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-07-2015
  • Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

    Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

    Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

  • Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

    Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

    Bbq gehaktrol met bacon sushistyle

Niet iedereen houdt van sushi maar deze rol is iets voor de liefhebber van hartig geen rijst maar vlees en bacon  

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gr gehakt half om, 8 lange repen gerookt spek, kruiden naar smaak, stukje jonge kaas, gebakken en gedroogde uitjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Sushirolmatje,,

Bereidingswijze

Leg in de lengte de spek reepjes zo neer dat ze elkaar iets overlappen, maak nu het gehakt aan met kruiden naar eigen smaak maar pas op niet te zout ivm spek. Verdeel het gehakt nu in een dun laagje over de spek reepjes
hou aan het einde vrij ongeveer 1 a 2 cm snij nu een reep kaas van ongeveer 1 cm breed en dik en leg deze over de breedte ongeveer 2 cmvan bovenkant af pak nu het matje en rol de gehakrol op als bij sushi als het goed is zit de kaas nu in het midden van de rol het is misschien wat oefenen. Druk De rol voorzichtig iets aan.
leg de rol op de bbq zodra de rol gaar is Door de droog gebakken uitje rollen en in plakken Snijden
serveer dit als sushi met een bakje bbqsaus

Bron

Amerikaanse bbq site

Serveertip

Je kunt de kaas ook vervangen Door bv gegrilde paprika, fetakaas, haloumi, gebakken paddestoelen etc
gebruik je fantasie en smullen maar

Laatste reacties

marianne2014 avatar
marianne2014 15-10-2016

In de koekenpan bruin bakken en dan ongeveer 20 minuten zachtjes garen succes

marianne2014 avatar
marianne2014 15-10-2016

Ik heb het nooit in de oven gemaakt wel in de koeken dan

bacaki12 avatar
bacaki12 15-10-2016

kan het ook in de oven en op hoeveel graden en hoel lang

lieredomdrij avatar
lieredomdrij 06-07-2015

ja, dan is engels drop ook sushi

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten