wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

    Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

    Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

bron: kookboek

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
- ca. 1/2 krop ijsbergsla -300 gram sperziebonen -zout -20 gram blue band vloeibaar -500 gram gekruide runderreepjes -ca. 10 zongedroogde tomaatjes (pot) -1 lente ui -8 wraps -1 dl bleu band finesse voor verrijken -3 el yoghurt -3 el mayonaise -1 volle el zoute chilisaus
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 680,61 kcal
Koolhydraten 52,06 g
Eiwitten 39,16 g
Vetten 32,28 g

Bereidingswijze

was en droog de blaadjes sla. haal de sperziebonen af, breek in tweeèn en kook de bonen in ca. 10 minuten in weinig water met zout gaar. verhit intussen de bleu band vloeibaar , wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en bak de runderreepje in 5 à 6 minuten rondom bruin en gaar. snijd de zongedroogde tomaatjes in repen en het lente-uitje in ringetjes. bak de wraps in een droge koekenpan om en om , o warm ze op in de magnetron. meng in een kom finesse voor verrijken, yoghurt, mayonaise en chilisaus en bestrijk hiermee de warme wraps. leg hier op de sla. giet de sperziebonen af en meng ze met de runderreepjes, de stukken zongedroogde tomaatjes en reepjes lente-ui en verdeel dit over de wraps. rol ze op en snijd ze schuin door midden

Bron

kookboek

Serveertip

TIP; vervang de sperziebonen door in stukjes gebroken kousenband. neem in plaats van gekruide runderreepjes 500 gram bak lapjes en snijd die in repen. kruid ze naar eigen voorkeur

TIP; varieer door het rundvlees te vervangen door stukjes gebakken kibbeling

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

judith122 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten