Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Biologische keuken
  4. Sinaasappel amandelbrood

Sinaasappel amandelbrood

Door: anitabrugman

  • Biologisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-06-2015

Ingrediënten 1 personen


170 gram amandelmeel, 3 el kokosmeel, 2 el gebroken lijnzaad, 2 el chiazaad, 1/2 tl zeezout, 11/2 tl bakpoeder, 6 eieren, 4 el kokosolie gesmolten, 2 el honing, 1,5 dl sinaasappelsap


Verder heb je nodig


Mixer, kom, cakevorm


Geen gluten, geen zuivel

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 "C en bekleed een cakeblik met nat bakpapier.
Meng amandelmeel, kokosmeel, lijnzaad, chiazaad, zout en bakpoeder in een mengkom door elkaar.
Voeg eieren, honing, sinaasappelsap toe en mix tot een glad beslag.
Doe het beslag in een cakevorm en bak het brood in ongeveer 25 - 30 minuten gaar.

Het brood kan worden ingevroren.

Bron

Paleo 1-2015



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anitabrugman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top