the fat dog

  • Amerikaans, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-06-2015
  • the fat dog

    The fat dog

    The fat dog

  • the fat dog

    The fat dog

    The fat dog

  • the fat dog

    The fat dog

    The fat dog

  • the fat dog

    The fat dog

    The fat dog

Met fat , bedoel ik ook fat. dit is niet voor vega,s . afslankers , en iedereen met een allergie voor wat dan ook.
het ultimie , vaderdag brunch broodje!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Amerikaanse cole sla , bakje super
4 verse knankworsten
6 plakken van de goedkoopste cheddar plakken
100 gram Père Joseph trappisten kaas in kleine blokjes
200 ml melk. vol
paprika poeder

2 melkbroodjes of pistolets afbak
2 plakken bacon , dik gesneden , standje 4 / 5
1 eigeel

2 eetlepels mayo
1 eetlepels curry
1 tl scherpe mosterd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grillpan
keuken bijl of deegroller
plasticfolie
oven

Bereidingswijze

Breng de melk aan de kook , zet zacht en los langzaam de 2 kazen er in op , blijf roeren !
houdt warm en vloeibaar tot serveren.

leg elke plak spek tussen 2 stukken plastic folie , sla breed en plat uit met de vlakke kant van de bijl of deegroller. '

zet de oven op 160 graden voor 10 min. rol de worstjes in het plat geslagen spek , snijdt de broodjes open, smeer binnen en buitenkant in met eigeel , bak voor 10 min. met worst en spek erin

meng ondertussen de ingrediënten voor de saus door elkaar, zet koel

haal kort de worst eruit , beleg met wat coleslaw.

leg de worst terug

bedruip met kaas mengsel , en grill kort tot krokant. in de grillpan
mayomengsel erover , beetje paprika poeder erop en klaar.

lekkere Westmalle tripel erbij en een perfecte Vaderdag brunch

Laatste reacties

hans3333 avatar
hans3333 26-09-2015

Mancheco , prima smaak , smelt goe

Purrie avatar
Purrie 26-09-2015

Dit lijkt me waanzinnig lekker hihi... maar trappistenkaas hebben ze hier niet in Spanje... zal wat anders ervoor verzinnen. Ben nog maar 42 kilo dus kan het heel goed gebruiken!

Delarosa avatar
Delarosa 18-06-2015

Brabants, Eindhovens om precies te zijn maar nu al weer jaren in Oss...

hans3333 avatar
hans3333 18-06-2015

vaneigens? westfries of zeeuws?

Delarosa avatar
Delarosa 18-06-2015

Dat merken we vaneigens dan weer wel, toch ;) Ben er niet zo bang voor... vriendelijke Smulgroet, Erwin

hans3333 avatar
hans3333 18-06-2015

gaat zeker lukken :) of je aderen het ook prettig vinden is een ander verhaal..

Delarosa avatar
Delarosa 18-06-2015

Nou Hans, ik moet 35 kilo aankomen van mijn dieetiste, ik laat het astronauten voer even achterwege, ik ga voor deze broodjes :-) Stukken lekkerder! Vriendelijke Smulgroet, Erwin

hans3333 avatar
hans3333 17-06-2015

cole slaw ook niet trouwens :)

hans3333 avatar
hans3333 17-06-2015

de bacon op de foto ontbreekt, had ik ff niet in huis

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten