Ontbijtcake

  • Nederlands, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-06-2015
  • Ontbijtcake

    Ontbijtcake

    Ontbijtcake

  • Ontbijtcake

    Ontbijtcake

    Ontbijtcake

  • Ontbijtcake

    Ontbijtcake

    Ontbijtcake

Bewaar de ontbijtcake in de koelkast (blijft 4-5 dagen goed) en neem elke dag een plak als ontbijt!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
120 gr havervlokken
4 grote bananen
4 eieren
2 tl kaneel
1 tl vanillepoeder (of merg)
1 handvol gedroogde abrikozen
1 handvol dadels
1 handvol ongezouten pinda's of amandelen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
blender of staafmixer

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe alle ingrediënten behalve het gedroogde fruit in een blender (of in een kom en mix het geheel met een staafmixer) en mix tot de inhoud een dik en romig geheel wordt. Roer hier nu de vruchten doorheen.

Plaats een strook bakpapier in een cakevorm en giet hier het mengsel in. Zet de cakevorm in de oven en bak de ontbijtcake in 45 minuten gaar.

Bewaar de ontbijtcake in de koelkast (blijft 4-5 dagen goed) en neem elke dag een plak als ontbijt!

Bron

www.renskroes.nl

Serveertip

Varieer met verschillende ingrediënten zoals gojibessen, moerbeien of andere noten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

will_s avatar
will_s 20-06-2015

Heerlijk ! Dank je wel. Groetjes Willeke

ArualB avatar
ArualB 18-06-2015

Binnenkort eens proberen. Dank je wel.

Annadegrote avatar
Annadegrote 17-06-2015

Wat een heerlijk recept....is niet alleen voor het ontbijt hoor...

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten