1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Zalm
  6. GEROOKTE ZALM BONBONS

GEROOKTE ZALM BONBONS

  • Wereld, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-06-2015

Ingrediënten 4 personen


2 hard gekookte eieren
4 mooie grote plakken gerookte zalm
50 gram zalmsnippers
2 eetlepels gehakte peterselie
paar druppels citroensap
eetlepel mayonaisee
1/2 eetlepel mosterd
versgemalen peper.
wat dille olie
Rode viseitjes
voor de opmaak heb ik wat wortel pasta gemaakt en komkommerplakjes (maar doe wat je wilt sla kan ook)


Verder heb je nodig


Plastic folie
Klein kopje of vormpje
keukenmachine


GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS
GEROOKTE ZALM BONBONS

Is gewoon lekker en makkelijk te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg wat plasticfolie in een kopje of vormpje genoeg om dicht te vouwen
Vul dit met de plak zalm.
Do de zalmsnippers in de keukenmachine en voeg de mayo de mosterd , citroensap, peper en de 2 eieren , peterselie en meng dit alles tot een mooi mengsel.
Vul hier het kopje met zalm mee en draai de punten stevig dicht
Leg minimaal 15 minuten in de koelkast om op de stijven.
Maak een bord op naar eigen inzicht.
Haal de zalmbonbons uit de koelkast , verwijder de folie en leg op de borden.
eet smakelijk

Bron

Tough Cookie



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repas


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top