Frisse rijst salade met tonijn en dressing
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
Lekkere lunch!
Ingrediënten 4 personen
300 g pandan rijst4,5 dl kippenbouillon
2 avocado's, in blokjes
sap van een halve citroen
2 sinaasappels, uitgesneden
3 lente uien, in ringen
4 geroosterde paprika's, in reepjes
50 g pecannoten
1 zakje John West Tonijn & Dressing Zongedroogde tomaat (a 160 g)
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing in de bouillon gaar.
Laat het nog 10 minuten stomen met het vuur uit.
Roer de rijst los met een vork en laat het afkoelen.
Maak de avocado's schoon en snij deze in blokjes.
Besprenkel met citroensap en roer even om.
Snij de schil van de sinaasappel en snij het vruchtvlees per partje uit de velletjes.
Meng alle ingrediënten met de Tonijn & Dressing en garneer met de pecannoten.