1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Havermoutpap met appel

Havermoutpap met appel

  • Wereld, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-06-2015

Ingrediënten 1 personen


- 1 kopje Havermout
- 2 of 3 koppen Rijstemelk (eventueel sojamelk/amandelmelk)
- 1 Appel (beste in kleine bokjes)
- 1 theelepel Kaneel
- Reform Rozijnen
- Lijnzaad
- Honing of Kokosbloesemsuiker



Havermoutpap met appel
Havermoutpap met appel

Heerlijke havermoutpap met appel!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stap 1: Doe de havermoutvlokken in een pannetje samen met de rijsemelk, de appel, de rozijnen en het lijnzaad.

Stap 2: Breng aan de kook en laat het vervolgens 15 minuutjes zachtjes pruttelen.

Stap 3: Als je pap bijna klaar is strooi je de kaneel erbij en eventueel om het wat zoeter te maken doe je honing of kokosbloesemsuiker erbij.

Bron

Http://sportsnuts.nl/havermoutpap-met-appel-kaneel/



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WBlanker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WBlanker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top