1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Viscurry

Viscurry

Door: griek_india_eetfan

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-1999

Ingrediënten


1 ui
stukje verse gemberwortel
2 tomaten
1 rode peper
400 gr kabeljauwfilet
zout
150 gr grote gepelde garnalen
3 eetlepels olie
2 teentjes knoflook
2 theelepels gemalen koriander
1 theelepel kurkuma (koenjit)
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
1 eetlepel tomatenpuree
2 theelepels garam masala
verse koriander



Indiaas visgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui. Schil de gemberwortel en hak deze fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de vis in stukken en bestrooi die met zout. Spoel de garnalen af.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan met een dikke bo dem. Fruit de ui, peper en gember en pers de knoflook erboven uit. Voeg de kurkuma, gema len koriander, komijn en tomatenpuree toe en fruit dit even mee. Voeg de vis, tomaat, garam masala en een kwart liter water toe en stoof de vis in circa 8 minuten gaar. Roer de garnalen erdoor. Breng het geheel op smaak met zout. Strooi er gehakte verse koriander over.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van griek_india_eetfan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top