1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Panzella met makreel

Panzella met makreel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-05-2015

Ingrediënten 4 personen


4 dikke plakken stevig witbrood, zonder korst
6 rijpe trostomaten met veel smaak (bijv. Tasty Tom), in partjes
1/2 komkommer, geschild
1 klein bosje basilicum
2 geroosterde paprika's (pot), uitgelekt
1 rode ui, in dunne halve ringen
2 el kappertjes, uitgelekt
6 el extra vierge olijfolie
2 el rode wijnazijn
2 blikjes John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (à 145 g), uitgelekt



Panzella met makreel
Panzella met makreel

Lekker voor vanavond!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Scheur het brood in kleine stukjes, meng met de tomaten, druk het licht aan, zodat het vocht uit de tomaten een beetje in het brood trekt en laat 10 min. intrekken.
Halveer de komkommer over de lengte, verwijder de zaden met een theelepel en snijd de helften in stukjes. Scheur grote basilicumblaadjes kleiner en snijd de paprika's in stukjes.
Klop een dressing van de olie en azijn en breng op smaak met peper en zout. Meng alles behalve de vis met elkaar en laat 20 min. op kamertemperatuur intrekken.
Snijd de makreelfilets in mooie stukjes en schep ze vlak voor het serveren door de panzanella.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top