Zelfgemaakte tortilla wraps

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-05-2015
  • Zelfgemaakte tortilla wraps

    Zelfgemaakte tortilla wraps

    Zelfgemaakte tortilla wraps

  • Zelfgemaakte tortilla wraps

    Zelfgemaakte tortilla wraps

    Zelfgemaakte tortilla wraps

Tortillawraps kopen in de winkel is natuurlijk prima, maar zelf even maken is net zo makkelijk (en lekkerder)

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 kopje bloem
1/3 kopje warm water
1/8 kopje olie
1/2 theelepel zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bloem en zout door elkaar roeren, olie en water erbij.
Met een lepel doorroeren, als het één geheel is met ge-oliede handen doorkneden (3 tot 5 minuten).
Dan in 5 bolletjes verdelen en in huishoudfolie 10 tot 30 minuten laten rusten.
Vervolgens op een bebloemde werkplank de bolletjes uitrollen tot een diameter van ongeveer 15 centimeter.
pan verhitten en de tortilla's één voor één bakken.
Even kort aan beide kanten, dan ongeveer een minuutje, dan draaien en als het goed is blazen ze dan op. nog eens een minuutje (of korter) en klaar!

Serveertip

Er zijn onvoorstelbaar veel recepten op smulweb voor wraps, dus suggesties hoef ik niet te doen.
Wel is het handig om te weten dat deze zelfgemaakte wraps het lekkerst zijn als je ze dezelfde dag eet, er zitten immers geen conserveringsmiddelen en dergelijke in zoals in de winkel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten