Gevuld turks brood

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-05-2015
  • Gevuld turks brood

    Gevuld turks brood

    Gevuld turks brood

Natuurlijk is vers turks brood heerlijk, maar ik zag ineens een afbak variant bij de jumbo, en dacht gelijk: dat moet gevuld worden.  Resultaat zie hier de italiaanse versie:

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Afbak turks brood (jumbo)
300 gr gehakt
Grote ui
Rode paprika
Champignons
Klein potje pasta saus (tomaat)
Italiaanse kruiden
Mozzerella bol
Geraspte kaas (had toevallig stukje truffelkaas over en dus gebruikt)
(Beetje groene pesto voor de liefhebbers)
Beetje olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Zet oven aan als vermeld op verpakking van het brood
Snij ui, paprika, champies in stukjes / plakjes
Meng gehakt met italiaanse kruiden
Snij het brood open

Verwarm beetje ole in een pan en rul het gehakt
Voeg groente toe (+ evt wat extra intaliaanse kruiden)
Beetje peper, beetje zout
Als de ui wat glazig wordt voeg dan klein potje pastasaus toe en evt een theelepel pesto.
Laat even lekker pruttelen

Bekleed bakplaat met bakpapier
Leg onderste helf van het brood erop.
Verdeel gehakt prut erop
Verkruimel mozerella over het gehakt
Daarna beetje geraspte kaas en sluit af met andere helft van het brood

Plaats het brood +/- 6 minuutjes in de oven.

Totaly jammie

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten