Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Krentenbrood met roomkaas en banaan

Krentenbrood met roomkaas en banaan

Door: brood

  • Europees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-05-2015

Ingrediënten 2 personen


4 plakken krentenbrood
2 bananen
100 gram roomkaas
1 el citroensap



Luxe sneetje krentenbrood.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Besmeer de plakken krentenbrood met de roomkaas. Snijd de banaan in plakken en besprenkel met citroensap. Verdeel ze over de broodjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top