1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Zalm
  5. Wilde rode Alaska zalm dip met warm naanbrood

Wilde rode Alaska zalm dip met warm naanbrood

  • Europees, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-05-2015

Ingrediënten 2 personen


- 1x 213 gram blikje rode wilde Alaska zalm
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- Stuk komkommer, in stukjes gesneden
- 2 eetlepels gesneden koriander
- 1 groot naanbrood
- Zout en peper


Wilde rode Alaska zalm dip met warm naanbrood
Wilde rode Alaska zalm dip met warm naanbrood

Snelle lunch met rode Alaska zalm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Verwarm de grill voor
- Laat de zalm uitlekken
- Verwijder eventuele huid en graten en breek de zalm in stukken
- Meng de yoghurt, komkommer, koriander en voeg naar smaak zout en peper toe
- Verwarm het brood onder de grill voor 1 minuut aan beide zijden
- Serveer het naanbrood met de Alaska zalm dip



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top