miso steak

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 12-05-2015
  • miso steak

    Miso steak

    Miso steak

  • miso steak

    Miso steak

    Miso steak

Voorheen kreeg je dit nog wel eens op zon loeiheet grilplaatjes bij de chinees of japaner.
makkelijk, en gewoon zalig.
ingredienten zijn  aan de nieuwe tijd en trends aangepast,
ook geschikt voor bbq

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
50 gram bruine miso pasta ( toko, geen miso soeppoeder gaan gebruiken )
1 el vodka
25 gram witte basterdsuiker
2 tenen geperste knoflook , meer mag ook
2 x kogel of paarden biefstukken van +/- 150 gram
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Afsluitbare plasticzak
grillpan, koekenpan met dikke bodem of bbq.

Bereidingswijze

Meng in de afsluitbare zak alle ingrediënten goed door elkaar.
voeg de biefstuk toe en masseer de ingrediënten goed in, sluit de zak af, laat 2 tot 3 uur marineren.
herhaal het inwrijven nog een keer tussen door.
zorg dat je vuurbron goed heet is, verwijder de overige marinade van het vlees, bestrooi licht met zout en peper,
grill 2,5 3 minuten per kant voor medium .
pak in zilverfolie, laat 2 minuten rusten.
snijdt in mooie repen of reepjes ( dan kan je ze met stokjes eten )
serveer met een mooie frisse salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten