Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Avocado-bimisalade met forel

Avocado-bimisalade met forel

Door: WBlanker

  • Wereld
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-05-2015

Ingrediënten 1 personen


- 150 gr. bimi (broccolini)
- 125 gr. gerookte forelfilet
- 1/2de rijpe avocado
- Zachtgekookt ei
- Zeezout
- Basilicum
- Pijnboompitten
- Kokosolie (voor het wokken)



Super lekker! Voor de visliefhebber.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stap 1: Spoel de bimistronkjes schoon, warm wat kokosolie op in een Wokpan (of grote koekenpan) en wok de bimi voor ongeveer 6 à 8 minuutjes.

Stap 2: Zet ondertussen een steelpannetje op en kook hierin je eitje (een zachtgekookt eitje moet ongeveer 3 minuutjes, wanneer je het lekkerder vindt dat het eigeel eruit loopt, moet je het eitje ongeveer 2 minuten koken).

Stap 3: Snij de avocado en forelfilet in stukjes.

Stap 4: Wanneer de bimi en het eitje klaar zijn, leg je de bimi op een bordje samen met de forelfilet en de avocado. Pel het eitje en leg deze erbovenop (of snij alvast in reepjes/stukjes).

Stap 5: Breng op smaak met een snufje zeezout en wat basilicum.

Stap 6: Strooi tot slot nog wat pijnboompitten over het gerecht.

Bron

Http://sportsnuts.nl/avocado-bimisalade-met-forel/



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WBlanker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top