HAM & CHEDDAR STRATA

  • Afrikaans, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • HAM & CHEDDAR STRATA

    HAM & CHEDDAR STRATA

    HAM & CHEDDAR STRATA

Lekker middagkos.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
230 g dungesnyde ham
3 koppies laevet-melk
7 groot eiers
2 e Dijon-mosterd
1 t vars tiemieblare, gekap
sout en varsgemaalde swartpeper
1 Franse brood (ongeveer 340 g), in 0,5 cm-blokkies gesny (stokbrood)
230 g cheddarkaas, gerasper
1 e vars grasuie, gesnipper (bieslook)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Spuit 'n 2 liter-bakplaat met kleefwerende sproei. Voer die pan met ham uit.
Klits melk, eiers, mosterd, tiemie en 1/4 teelepel elk sout en varsgemaalde swartpeper in 'n groot bak tot goed gemeng.
Pak helfte van die broodblokkies op die bodem van die pan, bo-op die spek. Gooi helfte van die melkmengsel oor die brood. Sprinkel helfte van die cheddar oor. Herhaal die lae. Bedek met kleefplastiek en verkoel oornag, of vir ten minste 1 uur.
Voorverhit die oond tot 180°C. Haal kleefplastiek af en bak vir 50 tot 55 minute of tot goudbruin en 'n mes wat ingedruk word skoon uitkom. Laat staan vir 5 minute. Garneer met grasuie.

Bron

Goeie Huishouding

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

suid-afrika avatar
suid-afrika

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten