1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Wortelstamppot met selderieknol

Wortelstamppot met selderieknol

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-04-2015

Ingrediënten 2 personen


Wortelen
Knolselderie
Aardappelen
Uien
Gerookte spekjes van......
Wat melk


Verder heb je nodig


Mixer


Ik had wat wortelen een halve selderieknol liggen. Te weinig voor alleen wortelenstamppot. Dus ik dacht ik doe beide bij elkaar en kijk wel hoe het gaat smaken. En het klopte! En nu ga ik, die er heel erg tegen is, reclame maken. Ik heb de gerookte spekjes gebruikt van de "vegetarische slager". Heel erg lekker en te koop bij AH. Helaas ik heb echt reclame gemaakt snifsnif!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knolselderie samen met de wortelen opzetten. Ondertussen de spekjes met de uien bakken.
Na een tijdje de aardappelen bij de wortelen en knolselderie doen. Alles gaar laten worden, afgieten en mixen zo nodig iets melk toevoegen. Dan de uien met spekjes toevoegen. Proef of er nog zout, peper of nootmuskaat nodig is.

Smakelijk eten!

Serveertip

Door te proeven leer je koken!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Cecileg


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Cecileg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top