Aziatisch gestoofde Varkenskarbonades

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Aziatisch gestoofde Varkenskarbonades

    Aziatisch gestoofde Varkenskarbonades

    Aziatisch gestoofde Varkenskarbonades

  • Aziatisch gestoofde Varkenskarbonades

    Aziatisch gestoofde Varkenskarbonades

    Aziatisch gestoofde Varkenskarbonades


Een aparte combinatie van varkensvlees met kaneel, kruidnagel en piment. (niet zozeer specerijen die je bij varkensvlees verwacht)
Echt heerlijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 varkenskarbonades van schouder
pinda-olie
1 kleine ui, fijn
1 cm gember, fijn
1/2 rode peper, fijn
mespunt kaneel
mespunt kruidnagel
mespunt piment
1 t donker sojasaus
1 t Maggi
1 t rijstwijn
1 t witte suiker
zout
water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bak karbonades in olie tot bruin en haal uit pan.
2. Fruit ui, gember en rode peper tot zacht.
3. Voeg kaneel, kruidnagel en piment toe en bak tot geuren vrijkomen.
4. Bak karbonade in deze mengsel tot karbonade bedekt zijn met specerijen.
5. Voeg sojasaus, Maggi, rijstwijn, suiker, zout en genoeg water om karbonades bijna te bedekken.
6. Stoof met deksel op de pan tot karbonades zacht zijn en saus ingedikt zijn.

Bron

Smaakontwikkelaar

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten