SPAGHETTI MET GORGONZOLA EN SPINAZIE

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • SPAGHETTI MET GORGONZOLA EN SPINAZIE

    SPAGHETTI MET GORGONZOLA EN SPINAZIE

    SPAGHETTI MET GORGONZOLA EN SPINAZIE

Recept uit het Jamie Magazine, groot succes bij het paasdiner. Het is een zachte romige pasta, met geen sterke blauwe kaas smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
400 g spaghetti
50 g boter
1 ui, gesnipperd
300 ml melk
200 g ricotta
150 g gorgonzola
300 g jonge spinazie
snuf nootmuskaat
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 730,64 kcal
Koolhydraten 80,54 g
Eiwitten 28,92 g
Vetten 31,45 g

Bereidingswijze

Kook de spaghetti al dente. Fruit intussen de ui in de boter zacht en glazig, voeg melk, ricotta en gorgonzola toe, klop dit op laag vuur tot de kazen zijn gesmolten en de saus heet is. Verhit de spinazie een paar minuten mee, tot de blaadjes zijn geslonken. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Laat de spaghetti uitlekken, meng de saus erdoor.

Bron

Jamie Magazine

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Ptrkrm avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten