1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde eieren
  5. Gevulde eieren

Gevulde eieren

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-04-2015

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
1 eetl mayonaise
1 eetl yoghurt
1 theel mosterd
Snufje paprika poeder
Snufje kerriepoeder
Verse bieslook



Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren
Gevulde eieren

De klassieker op elk feestje of tijdens pasen: gevulde eieren met kerrie en bieslook

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren in ca 10 minuten hard. Spel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk.
Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en meng goed door elkaar. Doe het mensgel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten. Bestrooi met wat bieslook.

Bron

Lekkererecepten.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hildameisters


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hildameisters
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top