Gevulde eieren

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-04-2015
  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

De klassieker op elk feestje of tijdens pasen: gevulde eieren met kerrie en bieslook

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
1 eetl mayonaise
1 eetl yoghurt
1 theel mosterd
Snufje paprika poeder
Snufje kerriepoeder
Verse bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eieren in ca 10 minuten hard. Spel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk.
Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en meng goed door elkaar. Doe het mensgel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten. Bestrooi met wat bieslook.

Bron

Lekkererecepten.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten