1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn

Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-03-2015

Ingrediënten 4 personen


400 gr tagliatelle
2 blikjes John West Tonijn Inspirations Basilicum à 130g
70 gr pesto
250 gr cherry tomaten
2 takjes rozemarijn
5 el olijfolie
2 el balsamico azijn
grof zeezout
Overige benodigdheden:
Ovenplaat



Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn
Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn

Pasta met geroosterde tomaten en tonijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
2. Besprenkel de tomaten met wat grof zeezout, olijfolie , balsamico azijn en het takje rozemarijn.
3. Rooster ze 10 min in de oven. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet deze af.
4. Maak de pasta aan met de pesto en het vocht van de bakplaat. Meng hier de tonijn doorheen.
5. Schik de pasta op de borden en garneer met de geroosterde tomaten.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top