Aardappelsalade met Tonijn & Dressing

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-03-2015
  • Aardappelsalade met Tonijn & Dressing

    Aardappelsalade met Tonijn & Dressing

    Aardappelsalade met Tonijn & Dressing

Stevige lunchsalade met aardappel en tonijn.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g haricot verts, gehalveerd
500 g krieltjes met schil
150 g cherry tomaat, gehalveerd
150 g radijs, in plakjes
200 gr feta, in blokjes
3 lente-uien, in ringen
1 zakje John West Tonijn & Dressing Olijven & Basilicum (a 160 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de krieltjes in 12 minuten gaar, afkoelen en halveren.
2. Blancheer de haricot verts 3 minuten in kokend water met een beetje zout en spoel ze koud af.
3. Meng alle ingredienten met de Tonijn & Dressing door elkaar.

Serveertip

Serveer het lekker met bijvoorbeeld ciabatta.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten