
4 sneetjes lichtbruin brood
1½ el milde olijfolie
½ vleestomaat, in dunne plakjes
1 zakje John West Tuna with a Twist ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
2 plakken jong belegen kaas (30+) of 30 g geraspte kaas
Lekkere vistosti.
1. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant in met 1½ eetlepel olijfolie.
2. Beleg 2 sneetjes met plakjes tomaat, verdeel de tonijn erover, beleg met de kaas.
3. Dek af met sneden brood met de olijfoliekant naar buiten.
4. Druk de tosti's een beetje aan. Leg de tosti's in het tosti-apparaat en bak ze in 4 min. goudbruin of tot de kaas mooi gesmolten is.
p.p. ± 360 kcal / 20 g eiwit / 16 g vet (waarvan 11 g onverzadigd) / 34 g koolhydraten