1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tosti met Tonijn en kaas

Tosti met Tonijn en kaas

  • Nederlands, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-03-2015

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes lichtbruin brood
1½ el milde olijfolie
½ vleestomaat, in dunne plakjes
1 zakje John West Tuna with a Twist ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
2 plakken jong belegen kaas (30+) of 30 g geraspte kaas



Tosti met Tonijn en kaas
Tosti met Tonijn en kaas

Lekkere vistosti. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant in met 1½ eetlepel olijfolie.
2. Beleg 2 sneetjes met plakjes tomaat, verdeel de tonijn erover, beleg met de kaas.
3. Dek af met sneden brood met de olijfoliekant naar buiten.
4. Druk de tosti's een beetje aan. Leg de tosti's in het tosti-apparaat en bak ze in 4 min. goudbruin of tot de kaas mooi gesmolten is.

p.p. ± 360 kcal / 20 g eiwit / 16 g vet (waarvan 11 g onverzadigd) / 34 g koolhydraten



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top