Paashaantjes
- Internationaal, Lunch/Brunch
- 0-10 min.
Voor kinderen is het leuk als er aantrekkelijke gerechten bij de Paasbrunch geserveerd worden. Zo kwam ik op het idee van deze Paashaantjes.Het is ook erg leuk om ze samen met kinderen te maken. Het is dus geen culinair hoogstandje, maar wel erg leuk. Het staat feestelijk!
Ingrediënten 6 personen
6 eieren1 winterwortel
12 peperkorrels
blaadjes spinazie of ander soort groene sla
Benodigdheden
snijplank
mesje
Bereidingswijze
Kook de eieren hard (10 min) en laat ze afkoelen
Snij uit de winterwortel de hanenkammen (zie foto)
Snij aan de onderkant een klein stukje van het ei af, zodat de kip kan staan
Maak bovenaan het ei een inkeping en zet de hanenkam hierin.
Bevestig aan de voorkant van het ei 2 peperkorrels voor de ogen.
Leg op een schaal de spinazieblaadjes en zet de haantjes hierop
Serveertip
Eet smakelijk!!!!!