Paashaantjes

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Paashaantjes

    Paashaantjes

    Paashaantjes

  • Paashaantjes

    Paashaantjes

    Paashaantjes

  • Paashaantjes

    Paashaantjes

    Paashaantjes

  • Paashaantjes

    Paashaantjes

    Paashaantjes

Voor kinderen is het leuk als er aantrekkelijke gerechten bij de Paasbrunch geserveerd worden. Zo kwam ik op het idee van deze Paashaantjes.Het is ook erg leuk om ze samen met kinderen te maken. Het is dus geen culinair hoogstandje, maar wel erg leuk. Het staat feestelijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 eieren
1 winterwortel
12 peperkorrels
blaadjes spinazie of ander soort groene sla
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

snijplank
mesje

Bereidingswijze

Kook de eieren hard (10 min) en laat ze afkoelen
Snij uit de winterwortel de hanenkammen (zie foto)
Snij aan de onderkant een klein stukje van het ei af, zodat de kip kan staan
Maak bovenaan het ei een inkeping en zet de hanenkam hierin.
Bevestig aan de voorkant van het ei 2 peperkorrels voor de ogen.
Leg op een schaal de spinazieblaadjes en zet de haantjes hierop

Serveertip

Eet smakelijk!!!!!

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Lideke1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten