Romig Kipfilet met een vleugje Azië
- Aziatisch, Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 30-03-2015
Malse vol van smaak plakjes kipfilet en makkelijk te maken.
Bereidingswijze
maken van
olie
bloem
2 teentjes knoflook, fijn
1 t gedroogde kerrie bladeren
1 rode peper, fijn
1 t suiker
zout
zwarte peper
60 ml volle melk
1. Verhit olie in een pan.
2. Haal kip door bloem en bak kip tot goudbruin.
3. Haal uit pan en laat op keukenpapier uitlekken.
4. Smelt boter in een pan en roerbak de knoflook, kerrie bladeren en rode peper tot geuren vrijkomen.
5. Doen kip erbij en bak even verder tot de kruiden aan kip kleven.
6. Voeg melk erbij en kook tot alle melk heeft geabsorbeerd.
Bron
Smaakontwikkelaar
Laatste reacties
neee geen pakjes en zakjes, ik wil de smaak zelf bepalen en weten wat in de smaakstoffen zitten. ^O^ ..
Even vergeten te zeggen. Je gebruikt geen pakjes en zakjes in dit recept Deon dus komt het uit eigen keuken. ;)
Lekker Deon. Ik neem dit mee want de smaken trekken mij wel aan ;) Bedankt voor het delen.
Tweeling55 bedankt voor je leuke reactie, die steek ik aan mijn mouw... :) ... "happy me"........
Ik at dit met groente gevulde bami en een tomatensalade..
Weer zo'n verrassend lekker recept van jou. Dank je voor 't delen Deonart.
Dit lijkt me een heel erg lekker gerecht. Ga ik deze week echt uitproberen. Ik laat wel de suiker achterwege. En tja, wat ga ik als bijgerecht erbij maken?
sorry ja dit is 1
De hoeveelheid rode peper is niet duidelijk...