Kabeljauw in een jasje van filodeeg

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-2015
  • Kabeljauw in een jasje van filodeeg

    Kabeljauw in een jasje van filodeeg

    Kabeljauw in een jasje van filodeeg

Lekker stukje malse kabeljauw met groente in een krokant jasje van filodeeg.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 gelijke moten verse kabeljauw filet
1 el citroensap
1 citroen, in partjes
Paar druppels tabasco of zwarte peper
4 vellen filodeeg
3 bosuitjes, in ringetjes
Snufje zout
4 takjes verse tijm
1 rode puntpaprika, in reepjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Besprenkel de vis met citroensap en een paar druppels tabasco en bestrooi met zout. Spreid het filodeeg uit en leg op elk vel een aantal paprikareepjes. Leg hierop de stukken kabeljauw en verdeel de bosuitjes, partjes citroen en de tijm erover. Vouw het deeg dicht en zet de pakketjes in een ingevette ovenschaal of op een stuk bakpapier 25 min in de oven.

Bron

leukerecepten (tekst iets aangepast)

Serveertip

Lekker met witte rijst of een aardappelgarnituurtje (maak er dan een luxe fish&chips van)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten