EGG WRAP GEVULD MET CHERRYTOMAATJES

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 25-03-2015
  • EGG WRAP GEVULD MET CHERRYTOMAATJES

    EGG WRAP GEVULD MET CHERRYTOMAATJES

    EGG WRAP GEVULD MET CHERRYTOMAATJES

Een heerlijk koolydraatarm onbijt of lunchgerecht.
Makkelijk te bereiden en in hand om draai klaar!!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
8 cherrytomaatjes
1/4 teentje knoflook
4 eieren
1 el kokosmelk
1 el provencaalse kruiden
Snufje zeezout
Snufje peper
Olijfolie
1/2 gesnipperd rode ui
1 handje kiemen / rucola
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote koekenpan
Oven
Knoflookpers
Sateprikker

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de cherrytomaatjes in kleine stukjes en snijd de rode ui in kleine stukjes, pel de knoflook en doe er een kwart van in de knoflookpers.
Kluts in een kommetje de eieren met de kokosmelk en de kruiden en de peper en zout, zet de pan op het vuur en doe er een goeie scheut olijfolie in en laat het warm worden, doe dan het eimengsel in de pan.
Bak de omelet aan 1 kant (de bovenkant moet nog half 'nat' zijn) en leg die vervolgens met een spatel op een groot bord.
Doe dan de gesneden tomaatjes, ui en geperste knoflook in een warme pan en bak het voor zo'n 1 min op, schep het dan op de omelet en rol de omelet dan op, steek hier schuin een sateprikker doorheen, zodat de rol mooi dicht blijft en leg hem dan op een bakplaat in de oven voor zo'n 5 min.
Dresseer dan in de tussentijd je bord met de kiemen en rucola snijd er een cherrytomaatje bij.
Haal de omelet uit de oven, verwijder de satéprikker en snijd de egg-wrap in 2 a 3 stukken en serveer op je opgemaakte bord!!

Bron

Bron; https://www.facebook.com/pages/Sport-Fitness-Bovenland/213973055297117?fref=nf

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten