Tagliatelle met zalm en dragon.

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-03-2015
  • Tagliatelle met zalm en dragon.

    Tagliatelle met zalm en dragon.

    Tagliatelle met zalm en dragon.

Heerlijk en snel te maken, verrukkelijk door de dragon.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
160 gr. Tagliatelle, gedroogd of 250 gr vers, 50 gr roomboter, 100gr paddenstoelen, 300 gr zalmfilet,in blokjes van 2 cm. 2 el. kappertjes, 1/2 citroen uitgeperst of iets minder, 2 dl room, 1 el dragon, fijngesneden, wat meer
is ik lekkerder, zwarte peper en zout.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen totdat ze bruin kleuren.
Voeg de zalm toe en bak deze een minuut mee. Roer de kappertjes erdoor heen en blus af met wat citroensap.
Laat dit 3 min. pruttelen en doe daarna de room erbij die je 2 min. laat inkoken.
Als de pasta beetgaar is doe je deze na het uitlekken in de pan met saus.
Roer de dragon erdoor en breng op smaak met z. en p. Serveer direct.

Bron

Tijdschrift

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten