Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Ras el hanout zelf maken

Ras el hanout zelf maken

Door: deonart

  • Marokkaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-03-2015

Ingrediënten 8 personen


Ingrediënten voor 1 kg vlees

1/4 t kaneel
1/4 t komijnpoeder
1/4 t kurkuma
1/4 t korianderpoeder
1/4 t laos
1/4 t knoflookpoeder
1/4 t paprikapoeder
2 t zout
1/4 t zwarte peper
1 t gedroogde selderij
mespunt gemberpoeder
mespunt kardemompoeder
mespunt geraspt nootmuskaat
mespunt kruidnagelpoeder
mespunt cayennepeper



Marokkaans kruidenmix, lekker door gehak als gehaktbal of over geroosterd vlees.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng ingrediënten goed.

Bron

Smaakontwikkelaar



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top