Ras el hanout zelf maken

  • Marokkaans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-03-2015
  • Ras el hanout zelf maken

    Ras el hanout zelf maken

    Ras el hanout zelf maken

  • Ras el hanout zelf maken

    Ras el hanout zelf maken

    Ras el hanout zelf maken

Marokkaans kruidenmix, lekker door gehak als gehaktbal of over geroosterd vlees.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Ingrediënten voor 1 kg vlees

1/4 t kaneel
1/4 t komijnpoeder
1/4 t kurkuma
1/4 t korianderpoeder
1/4 t laos
1/4 t knoflookpoeder
1/4 t paprikapoeder
2 t zout
1/4 t zwarte peper
1 t gedroogde selderij
mespunt gemberpoeder
mespunt kardemompoeder
mespunt geraspt nootmuskaat
mespunt kruidnagelpoeder
mespunt cayennepeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng ingrediënten goed.

Bron

Smaakontwikkelaar

Laatste reacties

ArualB avatar
ArualB 24-03-2015

Heerlijk, dank je wel!

riawes avatar
riawes 24-03-2015

Goed recept neem het mee. Groet van Ria

Purrie avatar
Purrie 23-03-2015

Super, echt fijn dat we nu de ingrediënten weten! Heel veel dank en groetjes, Buppie

alidada avatar
alidada 23-03-2015

Leuk Deon, ik heb het meegenomen naar mijn kookboek Kruidenmengsels

pwiggers avatar
pwiggers 23-03-2015

Handig Deon! Zulke recepten hou ik van! Groetjes, Petra

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten