Net ff anders: Gehakt kapsalon

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-03-2015

Dit recept is net als de net ff anders: kipsalon die ik op smulweb plaatste nog steeds geen favoriet van me, maar vanwege de populariteit en mijn drang om recepten uit te proberen heb ik ook deze op tafel gezet voor vrienden. En ook hiervan smulde zij!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 paprika
1 witte ui
300 gr gehakt
1 tot 2 el shoarmakruiden
halve courgette
5 aardappels
handje geraspte kaas
ijsbergsla
knoflooksaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in.
2. Schil de aardappels, snij in blokjes en bak ze in wat olijfolie met de deksel op de pan in ongeveer 20 minuutjes tot ze zacht zijn.
3. Was de groenten en snij ze in blokjes. Roerbak ze even in een pan tot ze wat zachter zijn,
4. Breng het gehakt op smaak met de shoarmakruiden en roerbak het gehakt rul.
5. Schep de aardappels als ze klaar zijn in de ovenschaal. Schep hierop de groenten en dan het gehakt. Dek af met een handje geraspte kaas. Bak de ovenschotel in ongeveer 10 minuutjes in de oven.
6. Snij ondertussen de ijsbergsla. Serveer deze samen met wat knoflooksaus bij de kapsalon.

Bron

Boek: Lekker en Simpel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten