Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

  • Vis, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

    Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

    Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

Ik was recepten aan het zoeken voor de paasbrunch, er is zoveel en wil elk jaar weer iets anders. Mijn oog viel hierop, niet de kip en het ei, maar wel de vis en het ei. Ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook super lekker! Als je straks een luxe paasbrunch wilt maken dan kom je hiermee heel goed  voor de dag.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
5 eieren maat M
150 gr gerookte zalmsnippers (kopen bij de visboer)
Olijfolie
1 el creme fraiche
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout fijn
Paar stelen verse bieslook (lente ui kan ook prima)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan met passende deksel, rvs schaal

Bereidingswijze

Haal de gerookte zalmsnippers uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Neem een RVS schaal, doe de eieren er in, voeg de creme fraiche toe, peper en zout en roer goed door elkaar. Neem een koekenpan met bijpassende deksel. Doe er olie in en giet er, goed verdeeld, het eiermengsel in. Laat enkele minuten op niet te hoog vuur bakken. Verdeel dan de gerookte zalmsnippers over de omelet. Was de bieslook of de lente ui en snipper heel fijn. Verdeel gelijkmatig over de omelet. Deksel op de pan en op laag vuur nog enkele minuten doorbakken tot hij mooi gaar en gestold is. Serveer op een mooi bord, deel door twee of klap dubbel en deel door twee.

Bron

Internet en iets aangepast

Serveertip

Lekker met groene tomatensalade en warm stokbrood.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Fressnapf avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten