1. Home
  2. Recepten
  3. Vis keuken
  4. Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

  • Vis, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-03-2015

Ingrediënten 2 personen


5 eieren maat M
150 gr gerookte zalmsnippers (kopen bij de visboer)
Olijfolie
1 el creme fraiche
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout fijn
Paar stelen verse bieslook (lente ui kan ook prima)


Verder heb je nodig


Koekenpan met passende deksel, rvs schaal


Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers
Paasbrunch: Omelet met gerookte zalmsnippers

Ik was recepten aan het zoeken voor de paasbrunch, er is zoveel en wil elk jaar weer iets anders. Mijn oog viel hierop, niet de kip en het ei, maar wel de vis en het ei. Ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook super lekker! Als je straks een luxe paasbrunch wilt maken dan kom je hiermee heel goed  voor de dag.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haal de gerookte zalmsnippers uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Neem een RVS schaal, doe de eieren er in, voeg de creme fraiche toe, peper en zout en roer goed door elkaar. Neem een koekenpan met bijpassende deksel. Doe er olie in en giet er, goed verdeeld, het eiermengsel in. Laat enkele minuten op niet te hoog vuur bakken. Verdeel dan de gerookte zalmsnippers over de omelet. Was de bieslook of de lente ui en snipper heel fijn. Verdeel gelijkmatig over de omelet. Deksel op de pan en op laag vuur nog enkele minuten doorbakken tot hij mooi gaar en gestold is. Serveer op een mooi bord, deel door twee of klap dubbel en deel door twee.

Serveertip

Lekker met groene tomatensalade en warm stokbrood.

Bron

Internet en iets aangepast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top