1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. tagliatelle-salade

tagliatelle-salade

Door: hanneke_b_t

  • Montignac, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-06-1999

Ingrediënten 2 personen



150-200 g. volkoren tagliatellezoutpeper2 kleine tomaten,ontveld2-3 el. ontvette kippenbouillon(van tablet)1 el. Japanse sojasaus1 tl. geraspte gember wortel1 teentje knoflook,geperst1 rode peper, zaadjes verwijderd, fijngesneden2-3 tl. limoen-of citroensap1/2 kleine komkommer, ongeschild1 kleine gele paprika, in lange dunne repen1 kleine rode paprika, in lange dunne repen1 lente-ui, in dunne ringen1 el. koriander blaadjes.



Montignac

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta met ruim koud water afspoelen en laten uitlekken.
Voor de dressing 1 tomaat pureren en mengen met kippenbouillon, sojasaus,gemberwortel,knoflook,rode peper, limoensap,zout en peper. Dressing en pasta mengen. Komkommer in lengte in lange plakken schaven. Plakken komkommer in lange repen van 1 cm. snijden. Pasta mengen met komkommer en beide paprika's. Strooi voor het serveren lente-ui en koriander over de salade.
Eet smakelij



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanneke_b_t
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top