Andijvie Met Spek

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-06-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr speklappen,1 kg andijvie,3 tenen knoflook,peper en zout,boulionblok
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wadjang

Voorbereiding

Snijd de spek in dobbelsteentjes en de andijvie niet al te fijn was deze goed

Bereidingswijze

Bak de spek met de knoflook,peper en zout totdat de spek bruin en krokant is , voeg dan de andijvie zo uit het water toe samen met het boulionblok en laat het slinken nog 5 min laten koken
voor de liefhebber wat sambal erbij heerlijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten