Kip met een romige blauwe kaassaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 05-03-2015
  • Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

  • Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

  • Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

  • Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

  • Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

  • Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

    Kip met een romige blauwe kaassaus

Vandaag een smaakvolle maaltjd gemaakt die ik met jullie wil delen.
Verassend lekker vonden wij alle hier thuis .
Makkelijk met de juiste ingredienten.Dus gewoon proberen zou ik zeggen !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 4 ons kipfilet
* 100 gram bacon reepjes
* tagliatelle
* 250 gram champignons
* 300 gram blauwe schimmelkaas (had de Deense van Aldi kan ook Gorgonzola )
* 1 flinke ui
* 1 laurierblaadje
* Paprikapoeder
* Peper
* 1 eetlepel Thijm
* groot bekertje creme fraice
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Uien fijn snijden
champignons snijden
Tagiatella koken

Kipfilet lekker bruin bakken in olie en spekjes toevoegen als deze wat aangebakken zijn de
Ui en champignons toevoegen deze even mee laten kleuren hierna voeg je de paprika poeder en de thijm toe en het laurierblad,daarna zoveel heet water dat het vlees net onder staat .Dit laat je een half uurtje lekker zachtjes inkoken .Dan haal je het laurierblaadje eruit en voeg je de schimmelkaas toe en de creme fraice deze maken van de saus een romig geheel .De saus wat binden met allesbinder .

Bron

Beetje van internet en van mezelf

Serveertip

Lekker met een frisse salade en glas witte wijn.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

parel62 avatar
parel62 04-05-2015

@Hermien wat een leuke reactie en inderdaad smullen

hermien_kg avatar
hermien_kg 04-05-2015

Hoi Parel, je hebt echt niets teveel gezegd: deze schotel was echt zo lekker, om je vingers bij af te likken! Ik ga het zeker vaker op tafel zetten. Bedankt en groetjes, Hermien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten