Paaseieren
- Internationaal, Bijgerecht
- 10-20 min.
Dit is een erg leuk gerecht voor een Paasbrunch of gewoon als borrelhapje.
Het is makkelijk te maken en succes gegarandeerd.
Ingrediënten 4 recipe.people
10 eierenmayonaise
zout
kerriepoeder
klein stukje wortel
20 krenten
war sla voor decoratie
Benodigdheden
panspuitzak met spuitmond
leuke schaal
Bereidingswijze
Kook de eieren hard (ongeveer 10 min.)
Snij de eieren bovenaan net niet helemaal door
Pel de eieren en haal het eigeel eruit en doe dit in een apart schaaltje.
Meng zout, kerrie door het eigeel en voeg de mayonaise toe. Roer dit om totdat een smeuïg geheel wordt
Doe het eigeel in een spuitzak en spuit mooie toefjes in de holte van het eiwit.
Zet daarna het kapje terug.
Snij van de wortel driehoekjes voor de snaveltjes en plak de krenten op ooghoogte.
Leg wat slablaadjes als garnering op een schaal en zet daar tussen in de paaskuikentjes
Bron
Gemaakt tijdens een workshop
Serveertip
Dit is ook erg leuk om samen met kinderen te maken.