Paaseieren

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Paaseieren

    Paaseieren

    Paaseieren

Dit is een erg leuk gerecht voor een Paasbrunch of gewoon als borrelhapje.
Het is makkelijk te maken en succes gegarandeerd.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
10 eieren
mayonaise
zout
kerriepoeder
klein stukje wortel
20 krenten
war sla voor decoratie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan
spuitzak met spuitmond
leuke schaal

Bereidingswijze

Kook de eieren hard (ongeveer 10 min.)
Snij de eieren bovenaan net niet helemaal door
Pel de eieren en haal het eigeel eruit en doe dit in een apart schaaltje.
Meng zout, kerrie door het eigeel en voeg de mayonaise toe. Roer dit om totdat een smeuïg geheel wordt
Doe het eigeel in een spuitzak en spuit mooie toefjes in de holte van het eiwit.
Zet daarna het kapje terug.
Snij van de wortel driehoekjes voor de snaveltjes en plak de krenten op ooghoogte.
Leg wat slablaadjes als garnering op een schaal en zet daar tussen in de paaskuikentjes

Bron

Gemaakt tijdens een workshop

Serveertip

Dit is ook erg leuk om samen met kinderen te maken.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Lideke1 avatar

Doorsturen

Home Recepten