Kipfilet met Hollandse rauwkostsalade, pompoenpitten en krieltjes
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 27-02-2015
Een heerlijk gerecht met kip, krieltjes en salade.
Ingrediënten 3 personen
1 zakje MAGGI Mals en Kruidig Mediterrane kruiden2 kipfilets (à 150 gram)
1 zakje krieltjes (à 450 gram)
1 zakje Hollandse rauwkost (à 150 gram)
25 gram pompoenpitten
2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze
1 Bereid de kip
Bereid de kipfilet met 2 vellen papyrus volgens de aanwijzingen op het zakje en snijd in stukjes.
2 Bak de krieltjes
Bak de krieltjes ongeveer 15 minuten in olijfolie.
3 Voeg de pompoenpitten toe
Strooi de geroosterde pompoenpitten over de Hollandse rauwkost.
4 Serveer het gerecht
Serveer de kipfiletstukjes met de salade en de krieltjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties