Kipfilet met Hollandse rauwkostsalade, pompoenpitten en krieltjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-02-2015
  • Kipfilet met Hollandse rauwkostsalade, pompoenpitten en krieltjes

    Kipfilet met Hollandse rauwkostsalade, pompoenpitten en krieltjes

    Kipfilet met Hollandse rauwkostsalade, pompoenpitten en krieltjes

Een heerlijk gerecht met kip, krieltjes en salade.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
1 zakje MAGGI Mals en Kruidig Mediterrane kruiden
2 kipfilets (à 150 gram)
1 zakje krieltjes (à 450 gram)
1 zakje Hollandse rauwkost (à 150 gram)
25 gram pompoenpitten
2 eetlepels olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Bereid de kip
Bereid de kipfilet met 2 vellen papyrus volgens de aanwijzingen op het zakje en snijd in stukjes.
2 Bak de krieltjes
Bak de krieltjes ongeveer 15 minuten in olijfolie.
3 Voeg de pompoenpitten toe
Strooi de geroosterde pompoenpitten over de Hollandse rauwkost.
4 Serveer het gerecht
Serveer de kipfiletstukjes met de salade en de krieltjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten