Kabeljauwfilet met linzensalade met prei, veldsla en cherrytomaatjes

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Kabeljauwfilet met linzensalade met prei, veldsla en cherrytomaatjes

    Kabeljauwfilet met linzensalade met prei, veldsla en cherrytomaatjes

    Kabeljauwfilet met linzensalade met prei, veldsla en cherrytomaatjes

Kruidige kabeljauwfilet met een verfrissende salade

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
1 zakje MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden
2 kabeljauwfilets (à 200 gram)
1 blik linzen (à 400 gram), uitgelekt
1 prei, in fijne ringen
1 zakje veldsla (à 150 gram)
0,5 bakje kerstomaatjes (à 250 gram), in partjes "
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Bereid de vis
Bereid de kabeljauwfilets met twee vellen papyrus circa 7 minuten per kant op laag vuur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Kook de prei en bereid de salade
Kook de prei 3 minuten. Meng de linzen met de prei, veldsla en de kerstomaatjes.
3 Serveer het gerecht
Serveer de kabeljauwfilet bij de salade.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Maggi avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten