Pasta - Garnalen en spinazie

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Simpele, snelle maar lekkere pasta

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Pasta
500 g Garnalen
250 g Bladspenazie
3 el (Tarwe)meel
5 dl Melk
2 dl Geraspte kaas
Zout
Peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Dooi garnalen als ze bevroren zijn en pel ze.
- Laat de spinazie ontdooien zodat het in stukken kan worden gesneden. Verwijder het overtollige water.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Klop de bloem met een beetje van de melk in een steelpan. Voeg de rest van de melk en spinazie toe en bak al roerend. Laat de saus koken voor ongeveer 5 minuten.
Voeg de kaas al roerend toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
- Voeg de garnalen toe en laat het geheel doorkoken tot de garnalen gaar zijn.

Bron

Www.ica.se

Serveertip

Serveer het gerecht met paprika, olijven en grof brood.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

DenDoes avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten