Noedels met sperziebonen

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-02-2015
  • Noedels met sperziebonen

    Noedels met sperziebonen

    Noedels met sperziebonen

Makkelijk recept met eiernoedels, kip, paprika, sperziebonen en pinda's

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gr kipfilet
200 gr eiernoedels
1 paprika
200 gr sperziebonen
Scheutje sojasaus
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 eetl wokolie
1 theel sambal
3 eetl ketjap
2 eetl pinda's ongezouten
Eventueel verse koriander om te garneren
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 752,60 kcal
Koolhydraten 93,18 g
Eiwitten 50,73 g
Vetten 17,24 g

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de kip met de ketjap en sambal en zet apart. Kook de sperziebonen in ongeveer 8 min beetgaar. Laat de noedels gaar weken volgens de verpakking.

Hak de ui en knoflook en fruit deze in een beetje wokolie. Voeg de kip en de marinade toe en bak de stukjes ongeveer 5 min op hoog vuur. Voeg hierna de paprika toe en bak nu de stukjes paprika een paar minuten.
Voeg de sperziebonen toe en schenk een scheutje sojasaus er bij en roer goed door. Voeg de stukjes gebakken tofu toe en de noedles toe en meng alles goed door elkaar. Schep alles in kommetjes. Hak de pinda's en koriander grof en garneer de kommetjes noodles hiermee.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten