verassend gourmet!
- Wereld, Feestmaaltijd
- 30-60 min.
Dit wordt leuk! , heerlijk kliederen in de keuken met als afloop gewoon lekker gourmetten.
ff anders, geen standaard pakketje uit de super.
en ( bijna ) alles zelf gemaakt.
hier praten je gasten over, simpel , snel , creatief.
Ingrediënten 4 recipe.people
1 pak ( 4 worsten ) Butch&Dutch mosterd peterselie.100 gr. zoet spek ( indisch, zeeuws )
100 gram rauwe ham
grote bak champignons
500 gr. spekreepjes
2 tl.. knoflookpasta
1 el. boursin.
1 ei geel
1 el. paneermeel
Benodigdheden
Staafmixerspuitzak
ijzerdraad ( vuilniszak afbinders , gestript van het plastic kan ook ) rollade touw
Bereidingswijze
wel de worsten 8/10 min. in heet niet kokend water.
Knip het puntje van de worsten en knijp ze uit. bewaar het vel! die gaan we weer vullen.
deel elke worst in 3,en .
maak van 4 stukjes worst, mooie kleine hamburgertjes.
maak van de overige stukjes mooie rolletjes,
verpak 4 rolletjes met zeeuws spek. als een soort slavink ( of maak er gewoon een slavink van )
verpak 4 rolletjes met de rauwe ham .
snijdt de champignons fijn, en bak in weinig olie samen met spek boursin en knoflook halfgaar.
meng het geheel met de staafmixer, samen met eigeel en paneermeel tot een mooie pasta, niet te dun!
vul de spuitzak, spuit 1 3de van het worsten vel vol met het mengsel, draai het strak en bind af , vul de rest.
Serveertip
Voor de vulling van het worsten vel kun je natuurlijk van alles en nog wat gebruiken, wees creatief.