verassend gourmet!

  • Wereld, Feestmaaltijd
  • 30-60 min.
  • verassend gourmet!

    Verassend gourmet!

    Verassend gourmet!

Dit wordt leuk! , heerlijk kliederen in de keuken met als afloop gewoon lekker gourmetten.
ff anders, geen standaard pakketje uit de super.
en ( bijna ) alles zelf gemaakt.
hier praten je gasten over, simpel , snel , creatief.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 pak ( 4 worsten ) Butch&Dutch mosterd peterselie.
100 gr. zoet spek ( indisch, zeeuws )
100 gram rauwe ham
grote bak champignons
500 gr. spekreepjes
2 tl.. knoflookpasta
1 el. boursin.
1 ei geel
1 el. paneermeel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer
spuitzak
ijzerdraad ( vuilniszak afbinders , gestript van het plastic kan ook ) rollade touw

Bereidingswijze

wel de worsten 8/10 min. in heet niet kokend water.
Knip het puntje van de worsten en knijp ze uit. bewaar het vel! die gaan we weer vullen.
deel elke worst in 3,en .
maak van 4 stukjes worst, mooie kleine hamburgertjes.

maak van de overige stukjes mooie rolletjes,
verpak 4 rolletjes met zeeuws spek. als een soort slavink ( of maak er gewoon een slavink van )
verpak 4 rolletjes met de rauwe ham .

snijdt de champignons fijn, en bak in weinig olie samen met spek boursin en knoflook halfgaar.
meng het geheel met de staafmixer, samen met eigeel en paneermeel tot een mooie pasta, niet te dun!
vul de spuitzak, spuit 1 3de van het worsten vel vol met het mengsel, draai het strak en bind af , vul de rest.

Serveertip

Voor de vulling van het worsten vel kun je natuurlijk van alles en nog wat gebruiken, wees creatief.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hans3333 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten