1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen

Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen

  • Multi-cultureel, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-02-2015

Ingrediënten 4 personen


500 g half om half gehakt
1 t zout
1 teentje knoflook, fijn
1 kleine ui, fijn
1/4 t gedroogde tijm
1 t gedroogde salie
mespunt kruidnagelpoeder
1/4 t zwarte peper
mespunt piment
1 kleine ei

bladerdeeg
los geklopt ei
bakpapier



Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen
Zelfgemaakte Saucijzen Met Geurige Kruiden En Specerijen

Een lekkere bladerdeeg borrelhap of tussendoortje of maak er gehakt gehaktballetjes van, maar dan wat paneermeel door gehakt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng gehakt en laat een halfuurtje in koelkast staan.
2. Leg plakjes bladerdeeg in lengte naast elkaar op een bakplaat met bakpapier eronder. Besprenkel wel eerst de bakpapier met druppels water, dit help met de rijzen van bladerdeeg)
3. Verdeel gehakmengsel als worst over bladerdeeg en maak onderste helft van bladerdeeg iets klam.
4. Vouw bovenste helft van bladerdeeg over gehakt en druk bladerdeeg goed aan tegen de onderste helft van bladerdeeg.
5. Snijd elk plakje bladerdeeg in in tweeën.
6. Kwast bladerdeeg in met ei en bak voor +/- 30 min. bij 180-200*C. tot gaar en mooi van kleur.

Serveertip

Ze kunnen ook goed invriezen.

Bron

Smaakontwikkelaar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top