1. Home
  2. Recepten
  3. Vietnamese keuken
  4. Nuoc tuong ngot (vietnamese dipsaus)

Nuoc tuong ngot (vietnamese dipsaus)

  • Vietnamees, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-02-2015

Ingrediënten 1 personen


75 ml hoisin saus
75 ml kokosmelk
1 el pindakaas met noot
1 el azijn



Lekker bij vietnamese spring rolls.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingrediƫnten mengen en dan opwarmen zonder te laten koken. Laten afkoelen.

Serveertip

Eventueel gehakte ongezouten pinda's erover strooien.

Bron

Pho vietnam website



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gabrielle_haring


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gabrielle_haring
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top