Gezonde en snelle wraps
- Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Deze warme wraps met een Mexicaans tintje staan in een mum van tijd op tafel.
Ideaal dus als je na een dag werken snel iets lekkers op tafel wilt zetten wat toch voldoet aan een gezonde maaltijd.
Als je wilt kun je er eventueel nog een sausje en/of tortillachips bij serveren.
Ingrediënten 6 recipe.people
- 6 grote tortillawraps- 500 gr rundergehakt
- 4 rode punt paprika's
- 250 gr kers tomaatjes
- 3 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 blikje maïs
- 2 el Mexicaanse kruiden
- 1 zak sla
- geraspte kaas (welke je zelf lekker vind)
- olie
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 434,41 kcal |
Koolhydraten | 33,95 g |
Eiwitten | 24,45 g |
Vetten | 20,66 g |
Bereidingswijze
Voorbereiding:
- Pel en snij de uien in halve boogjes.
- Halveer de kerstomaatjes.
- Pel en hak de knoflook.
- Snij de paprika fijn.
Bereiding:
- Verhit olie in een hapjespan en fruit daarin de knoflook.
- Bak dan het gehakt rul en voeg daarna eerst de uien en de paprika toe.
- Daarna kruiden, de tomaatjes en de maïs erbij.
- Verwarm alles goed maar zorg dat de groenten hun bite behouden.
- Verwarm de tortilla's, leg ze op het bord en beleg ze eerst met sla, dan komt het gehaktmengsel en als laatste een beetje geraspte kaas erbovenop.